Naši kuchári najradšej pripravujú jedlá z diviny.
Zverina je výnimočná, delikátna, pestrá, nevšedná – je to nefalšovaná lahôdka z našich Slovenských lesov. Divina má špecifickú chuť, ktorá je odlišná od mäsa zdomácnených zvierat. Mäso diviny je zdravšie a menej kalorické vďaka aktívnemu pohybu a strave, ktorú tvoria prevažne rastliny a plody lesa. Divina je považovaná za jednu z najluxusnejších pochúťok. Steak zo zveriny…to je garancia vrcholového gastronomického zážitku.
V Mlyne u Anastázie sa o Váš zážitok starajú:
Mário Hlinka
Je s nami už od našich začiatkov, nastúpil k nám s viacročnou praxou šéfkuchára z prestížnych reštaurácií Slovenska. Je skvelý kuchár a drží pracovný tím v priateľskom kolektíve. Okrem toho je milujúci manžel a tatino. Jeho ciele sú dostavať dom, rozšíriť svoju rodinku a naďalej sa venovať rozvoju svojich gastronomických schopností.
„Vždy kontrolujem, či hostia zjedli, to čo som navaril. Dojme ma, keď na tanieri nájdem nakreslený smile alebo „Ď“ ako ďakujem. Nedávno si ma hostia dali zavolať k stolu. Chceli vedieť, čo som dal do omáčky a hádali ingrediencie. Bol to pre mňa krásny zážitok.“